Showing 1–24 of 32 results

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Detergjent shkumë me lule mëllage

L1,750.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Gjalp pastrues me fruta pylli

L2,500.00
L990.00
L990.00
L2,600.00
NEW
L2,700.00
L2,700.00

Krem kontur sysh

Krem sysh anti-rrudhe

L2,300.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Lares delikat (fytyre, trup, intimo)

L1,290.00
NEW

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Lares fytyre purifikues

L1,850.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Locion fytyre ndriçues

L1,600.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Locion fytyre qetësues dhe zbutës

L1,600.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Locion fytyre tonifikues

L1,600.00
L700.00
L700.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Maske qetesuese me argjile lelja

L700.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Pastrues makeup bifazik delikat

L2,150.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Pastrues makeup bifazik me fruta pylli

L2,150.00
L1,090.00
L1,090.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Scrub fytyre me fruta pylli

L2,150.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Serum fytyre antioksidues

L2,000.00
NEW

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Serum fytyre purifikues

L2,300.00