Serum fytyre riekuilibrues

L2,000.00

  • Për lëkura shumë të ndjeshme
  • Për lekura me kapilarë të dukshëm që kanë tendence të skuqen
  • Kundër irritimeve, efekt balancues
  • Hidratues dhe qetësues