Detergjent shkumë me lule mëllage

L1,750.00

  • Larës delikat fytyre
  • Ideale për çdo tip lëkurë, veçanërisht ato sensitive
  • Pastron n thellësi dhe e le fytyrën të hidratuar
  • I përshtatshëm për përdorim të përditshëm
  • Efekt zbutës dhe lekurë e tonifikuar