Gjalp pastrues me fruta pylli

L2,500.00

  • Heq makeup dhe pastron lëkurën me një levizje të vetme
  • Aplikohet me duar ne lëkurë të thatë me makeup. Pasi ka shkrirë makeup, bashkohet me uje, për t’u kthyer në qumësht. Më pas shplahet.
  • Nuk ka nevojë për larës tjeter pas tij.
  • Ideal për çdo tip lëkure, përfshirë ato delikatet