Lares antioksidues Fytyrë-Trup-Flokë

L990.00L2,390.00

  • Detergjent fytyrë-trupi-flokë
  • Super hidratues, efekt antioksidues, për çdo lloj fytyre
  • Ideal edhe për fytyra të thata dhe mature
  • I përshtatshëm si larës intim
Clear