Maske-scrub anti-age

L1,690.00L3,850.00

  • Maske anti-age dhe scrub në një produkt të vetëm
  • Me mikrogranula të kajsisë
  • Rikthen shkëlqimin dhe elasticitetin e lëkurës
Clear