Scrub fytyre me fruta pylli

L2,150.00

Scrub për një trajtim rigjenerues dhe ndriçues

  • Heq qelizat e vdekura në thellësi.
  • Përmban mikro-granula manaferrash dhe ribes të zi, me dy madhësi të ndryshme.
  • Permban Rubiox®, një ekstrakt i frutave të pyllit toskane, i patentuar i Biofficina Toscana, me fuqi të mëdha antioksiduese dhe purifikuese
  • Fuqi purifikuese fale ekstrakteve të mentes dhe limonit
  • Masazhohet 2-3 minuta lehtësisht pas larjes së fytyrës