Serum fytyre purifikues

L2,300.00

  • Nje serum me nje perqendrim te larte te perberesve aktive
  • Sinergjia mes ekstrakteve te molles, mentes dhe zambakut te ujit jep efekt purifikues per lekurat me imperfeksione
  • Efekt antioksidues kunder radikaleve te lira
  • Ideal per t’u perdorur me pjesen tjeter te linjes purifikues (kremin dhe xhelin hidratues me vit. E)