Scrub buzësh aromë e ëmbël

L1,090.00

  • Masazhohet në buzë 2-3 minuta disa herë në javë
  • Efekt rigjenerues
  • Largon lëkurat e vdekura dhe i le buzët shumë të buta
  • Aromë e ëmbël
  • Me mjaltë bio toskane