Krem dite SeboLift

L3,900.00

  • Efekt balancimi per yndyren, minimizon poret dhe pikat e zeza
  • Konsistence shume e lehte, perthithet shpejt
  • Efekt matifikues
  • Efekt hidratues, antioksidues dhe antibakterial
  • Ideal edhe per lekurat akneike