Lares fytyre purifikues

L1,850.00

  • Per lekure mikse ose te yndyrshme
  • Efekt balancues per yndyren
  • Ekstrakt molle dhe mente
  • Ideal per t’u perdorur me produktet e tjera te linjes purifikuese (kremi, serumi dhe xheli hidratues me vit E)