Maske qetesuese me argjile lelja

L700.00

  • 3 perdorime
  • Efekt qetesues dhe hidratues
  • Efekt detox per nje lekure te shendetshme dhe me shkelqim
  • Aplikojeni per 15 minuta te vetme ose ne kombinim me maskat e tjera Biofficina Toscana, mbajeni 15 minuta dhe shplajeni.