Deodorant Krem purifikues

L1,190.00

  • Deodorant shumë efikas
  • Me përbërje totalisht natyrale, pa kripra alumini dhe alkool
  • Respekton ekuilibrin fiziologjik të lëkurës
  • Aromë lulesh