Lares solid me domate

L1,490.00 L990.00

  • Ky nuk eshte nje sapun! Eshte i formuluar pa procesin e saponifikimit, si nje lares normal i lengshem, por pa uje! Pra eshte nje produkt inovativ qe nuk than lekuren si sapunet e zakonshem dhe super miqesor me ambientin, duke qene se ka nevoje per nje amballazh minimal.
  • Super delikat me lekuren
  • Me mikrogranula per nje efekt te lehte eksfoliues.
  • Me tensioaktive vegjetale, gjalp shea dhe ekstrakte te domates per nje efekt mbrojtes