Krem fytyre antioksidues dhe hidratues

L3,100.00

  • Trajtim rigjenerues 24 orë.
  • Per lëkurë nga normale në të thatë
  • Hidratues dhe antirrudhë, jep shkëlqim dhe elasticitet.
  • Efektiv kundër plakjes së lekurës.
  • Rrit rezistencen e lëkurës.