Showing all 5 results

Glymalic Acid Repair eshte linja me e re e maskave ristrukturuese proteinike Domus Olea.

– Me Glymalic Complex: Nje kompleks risktrukturues ekskluziv Domus Olea Toscana, me baze acidi malik, lisine dhe glukozamine, me efekt te theksuar ristrukturues, duke e bere flokun me te ndritshem dhe te forte.
– Me pH acidik ndihmojne te mbyllin kutikulen e flokut, duke e bere siperfaqen e lemuar dhe dhene shkelqim
– Proteinike nga fitokeratina e orizit, kane te gjitha efekt ristrukturues per floke te demtuar

Jane multifunksionale, ne fakt perdoren si:
- Maske ristrukturuese
– Maske riparuese per problematika specifike
– Balsam kunder elektrizimit disiplinues
– Shplares acidic
… Te gjitha ne nje produkt te vetem

Per floke me te forte dhe te tonifikuar, te bute dhe qe duken te disiplinuar dhe me shkelqim

Sale!
L2,600.00 L2,340.00
Sale!
L2,600.00 L2,340.00
Sale!
Sale!
Sale!