Showing 1–24 of 42 results

L1,700.00
L1,500.00
L1,700.00
L2,000.00
L2,200.00
L2,000.00
L2,000.00
L2,500.00
L2,500.00
L2,000.00
L2,000.00
Sale!

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Faza 7 – Spray tonifikues volumizues

L1,550.00 L1,240.00
L1,700.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Krem flokesh ristrukturues hidratues

L1,890.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Krem kacurrelash zbutes dhe definues

L1,390.00
L1,450.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Locion stilues për flokë të drejtë

L1,450.00