Faza 1 – Maske trajtuese intensive per problemet e skalpit

L590.00

  • Kunder zbokthit, irritimit, dhe deskuamimeve ose problemi ne skalp
  • Efekt i menjehershem qetesues
  • Efikase kunder renies te perkohshme te flokut
  • Perdoret deri 2 here ne jave per probleme te renda dhe efekt SOS dhe deri 2 here ne muaj per mirembajtje