Maskë balsamike ristrukturuese

L1,600.00

  • Aksion ristrukturues dhe ushqyes
  • Për floke kaçurrela ose me onde
  • Efekt disiplinues dhe rigjenerues, rikthen formën e kaçurrelit
  • Ofron trajtim ideal për flokë me onde dhe kaçurrela, të cileve ju jep ndriçim dhe volum pa i rënduar
  • Me parfum mente dhe sherebele