Krem kacurrelash zbutes dhe definues

L1,450.00

  • Efekt zbutës dhe definues për flokë kaçurrela ose me onde
  • Mbron flokun nga agjentët atmosferikë ose kimikë, si dhe nga nxehtësia e tharëses dhe piastrës
  • Jep efekt ndriçues
  • Aromë frutash dhe lulesh