Vaj i thatë mbrojtës-shkëlqyes

L2,250.00

  • Për të gjitha llojet e flokut
  • Efekt shkelqyes dhe mbrojtës ndaj nxehtësise së pjastrës, tharëses
  • Me vaj bajamesh, kajsie, jojoba, kokosi
  • Nuk yndyros dhe nuk rëndon flokun
  • Zakonisht aplikohet në flokë të lagur, por mund të aplikohet edhe në flokë të thatë