Showing 1–24 of 25 results

L1,700.00
L1,500.00
L1,700.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Krem flokesh ristrukturues hidratues

L1,890.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Krem kacurrelash zbutes dhe definues

L1,390.00
L1,450.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Locion stilues për flokë të drejtë

L1,450.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Maske per cdo lloj floku perforcuese

L2,190.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Maske per floke me onde-kacurrela sorbetto

L1,990.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Maske per floke te drejte frappe

L1,990.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Maske scrub skalpi decotto

L2,190.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Mousse-Shampo volumizuese e re

L1,800.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Shampo floke delikate e re

L1,200.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Shampo floke perforcuese e re

L1,400.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Shampo flokesh purifikuese e koncentruar

L1,200.00
Sale!

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Shampo floku delikate e koncentruar

L1,100.00 L660.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Shampo floku përforcuese e koncentruar

L1,100.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Shampo floku volumizuese e koncentruar

L1,100.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Shampo per floke te drejte

L1,350.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Shkume onde dhe kaçurrela

L1,850.00
Sale!

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Spray onde dhe volum

L1,650.00 L1,160.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Vaj i thatë mbrojtës-shkëlqyes

L2,150.00