Locion stilues për flokë të drejtë

L1,450.00

  • Locion stilues për flokë të drejtë
  • Efekt shtrirës për flokun
  • Antioksidues, mbron nga nxehtësia e tharëses dhe pjastrës
  • Përdoret në floke të lagur, pasi është përdorur peshqiri