Locion anti-frizz per floke te elektrizuar dhe padisiplinuar

L1,450.00

  • Për flokë të elektrizuar dhe të padisiplinuar, kaçurrela ose të drejtë
  • Aksion disiplinues për flokun, kundër elektrizimit
  • Mbron nga agjentët atmosferikë natyralë (dielli, kripa e detit), kimikë (smog) ose nxehtësia e tharëses dhe piastrës.
  • Aromë frutash dhe lulesh