Shkume onde dhe kaçurrela

L2,000.00

  • Efekt definues per kaçurrelin ose onden, pa rënduar
  • Përmban nje përbërës aktiv me baze të farave të linit dhe chia, me efekt aktivizues për kaçurrelin
  • Efekt mbrojtës