Maske per floke te drejte frappe

L1,990.00

  • Efekt hidratues dhe shtrires per flokun.
  • Ushqen, heq elektrizimin dhe perforcon fibren kapilare.
  • I le floket me shkelqim, te bute dhe me nje arome shume te mire.