Balsam per floke te drejte

L1,700.00

  • Ideal për flokë të drejtë
  • Është i lehtë, e le flokun shumë të disiplinuar dhe me shkëlqim
  • Me ekstrakte rrushi, lëng shege, ekstrakte lini, dhe Luminescine®
  • Aromë frutash