Balsam mbrojtës dhe volumizues

L1,600.00

  • Ideal për flokë të drejtë ose kaçurrela
  • Efekt volumizues dhe ndriçues
  • Aksion mbrojtës nga agjentët atmosferikë (dielli) ose kimikë (smogu) dhe gjithashtu nga nxehtësia e tharëses dhe piastrës
  • I menduar të përdoret së bashku me produktet për stilim të Biofficina Toscana