Shampo per floke te drejte

L1,350.00

  • Per flokë të drejtë
  • Efekt shtrirës dhe disiplinues
  • I le flokët e shtrira dhe të lëshuara
  • Me tensiaktive vegjetalë, por bën shkumë normalisht!