Shplares acidik per floke te drejta

L2,000.00 L1,200.00

  • pH acidik
  • Mbyll kutikulat, jep shkelqip dhe largon elektrizimin
  • Perdoret pas larjes, para fazes se stilimit, permireson efektin e produkteve pasardhes
  • Per floke te drejte ose te holle