Showing all 17 results

L2,000.00
L2,000.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Faza 7 – Spray tonifikues volumizues

L1,550.00
L1,700.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Krem flokesh ristrukturues hidratues

L1,890.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Krem kacurrelash zbutes dhe definues

L1,450.00
Sale!

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Krem riparues floke

L1,990.00 L1,390.00
L1,450.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Locion stilues për flokë të drejtë

L1,450.00
Sale!
L1,900.00 L1,300.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Shkume onde dhe kaçurrela

L2,000.00
Sale!
L2,000.00 L1,200.00
Sale!

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Spray definues per kacurrelat

L1,650.00 L1,150.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Vaj i thatë mbrojtës-shkëlqyes

L2,250.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Xhel kacurrelash disiplinues dhe definues

L1,450.00