Faza 7 – Krem – vaj per floke te mendafshte

L2,000.00

  • Mund te aplikohet pas tharjes se flokut me tharese ose cdo dite ne floke te thate
  • Jep shkelqim dhe butesi
  • Disiplinon, ushqen dhe hidraton flokun
  • Hidhet ne duar ne sasi te vogel, ferkohet sa te kthehet ne vaj, dhe me pas aplikohet ne floke