Faza 7 – Spray tonifikues volumizues

L1,550.00

  • Perdoret qe nga rrenja, jep volum dhe tonifikim
  • Konsistence ujore
  • Ideal per t’u perdorur se bashku me kremin aktivizues per kacurrelin dhe xhelin ushqyes