Balsam i koncentruar aktiv

L1,700.00

  • Produkti më i njohur Biofficina Toscana!
  • Për flokë të dëmtuar, të dobët, ose të trajtuar.
  • Aksion rigjenerues, përforcues, ushqyes
  • Efekt zbutës dhe volumizues
  • Trajtim intensiv