CoWash – Balsam lares per floke kacurrela

L2,300.00

  • Balsam lares me tensioaktive vegjetale
  • Pastron dhe luan rolin e balsamit ne nje produkt te vetem
  • Per floke me onde ose kacurrela
  • Ideal per larje te shpeshta