Maske scrub skalpi decotto

L2,190.00

  • Efekt purifikues dhe detoksifikues per skalpin
  • Riekuilibron dhe normalizon skalpin, nxit rigjenerimin qelizor, duke forcuar flokun.
  • Per floke te shendetshem dhe te forte.
  • Aplikohet si maske per 15 minuta masazhohet ne skalp per 2-3 minuta
  • Per cdo lloj floku