Faza 6 – Krem riparues per majat dyshe

L2,000.00

  • Krem leave-in (pa shplarje)
  • Per floke te thate dhe te demtuar
  • Zbut flokun, jep shkelqim dhe disiplinon
  • Efekt kunder elektrizimit
  • Efektiv kunder krijimit te majave dyshe
  • Gjalleron ngjyren e flokut, natyrale ose artificiale
  • Mbron nga nxehtesia e thareses ose pjastres