Faza 2 / 4 – Balsam 3ne1

L2,000.00

  • Ideal per skalp te yndyrshem dhe floke te demtuar.
  • 3 menyra perdorimi (si balsam pas shampos per 3-4 minuta, si maske para larjes per 1 ore, ne sasi te vogel si balsam leave-in)
  • Efekt hidratues dhe riestrukturues
  • Jep volum dhe tonifikim pa e rendeuar flokun