Showing 289–312 of 322 results

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Shampo floku përforcuese e koncentruar

L1,100.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Shampo floku volumizuese e koncentruar

L1,100.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Shampo per floke te drejte

L1,350.00

Kujdesi per trupin

Shampo trupi aromatike

L1,300.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Sheet-mask hidratuese-ndricuese (Copy)

L800.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Sheet-mask hidratuese-purifikuese

L800.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Sheet-mask hidratuese-qetesuese

L800.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Shkume onde dhe kaçurrela

L1,850.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Spray onde dhe volum

L1,650.00
L990.00
L890.00

Baza e fytyres

Sublime Drop Foundation

L2,090.00
L1,300.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Tonik Mist DetoxLift

L1,950.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Tonik Mist IlluminoLift

L1,950.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Tonik Mist SeboLift

L1,950.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Tonik Mist SensoLift

L1,950.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Uje micelar me fruta pylli

L1,850.00