Resplendent Bronzer n.1

L1,450.00

  • Tonaliteti 01,  kafe e zbehte, e pershtatshme per fytyra nga te bardha ne normale
  • Teksture e lehte dhe e mendafshte
  • Kohezgjatje e larte
  • Lehtesisht i sfumueshem