Resplendent Bronzer n.3

L1,450.00

  • Tonaliteti 03,  kafe me nenton bezhe, e pershtatshme per fytyra nga te bardha ne normale
  • Teksture e lehte dhe e mendafshte
  • Kohezgjatje e larte
  • Lehtesisht i sfumueshem