Resplendent Bronzer n.4

L1,450.00

  • Tonaliteti 04,  kafe nenton “balte”, e pershtatshme per fytyra nga normale ne te erreta
  • Teksture e lehte dhe e mendafshte
  • Kohezgjatje e larte
  • Lehtesisht i sfumueshem