Showing 313–336 of 336 results

Sale!

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Spray onde dhe volum

L1,650.00 L1,160.00
L990.00
L890.00

Baza e fytyres

Sublime Drop Foundation

L2,090.00
L1,300.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Tonik Mist DetoxLift

L1,950.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Tonik Mist IlluminoLift

L1,950.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Tonik Mist SeboLift

L1,950.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Tonik Mist SensoLift

L1,950.00

Kujdesi i fytyres (te gjitha)

Uje micelar me fruta pylli

L1,850.00
L1,990.00L3,500.00

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Vaj i thatë mbrojtës-shkëlqyes

L2,150.00
L2,000.00
L2,100.00
L2,100.00
L1,300.00
NEW

Kujdesi i flokeve(te gjitha)

Xhel kacurrelash disiplinues dhe definues

L1,450.00
Sale!

Kujdesi per trupin

Xhel kembesh hidratues

L1,800.00 L1,080.00

Meshkuj

Xhel rroje

L1,207.99
NEW
L1,190.00