Serum Booster SeboLift

L3,900.00

  • Per lekure mikse/te yndyrshme
  • Per lekura akneike ose me pore te zmadhuara
  • Veti purifikuese dhe minimizuese per poret
  • Redukton shkelqimin nga yndyra
  • Efekt hidratues dhe antioksidues