Tonik Mist SeboLift

L1,950.00

  • Për lëkurë mikse/të yndyrshme
  • Për lëkura akneike ose me pore të zmadhuara
  • Veti purifikuese dhe minimizuese për poret
  • Balancon pH
  • Mund të përdoret gjatë ditës për të freskuar dhe rritur hidratimin