Tonik Mist DetoxLift

L1,950.00

  • Per lekura nga normale ne te thata
  • Per lekura “pa jete”
  • Efekt rigjenerues dhe riparues
  • Me acid hialuronik me peshe shume te ulet dhe te ulet molekulare, vitamina, aminoacide etj
  • Balancon pH