Qumesht trupi me fruta te kuqe

L1,990.00

  • Qumësht trupi shume hidratues dhe rigjenerues
  • Konsistencë kremoze
  • Me tre lloje dylli blete dhe mjaltë bio toskane
  • Me Rubiox®, ekstrakt i frutave të pyllit me fuqi antioksiduese
  • Aromë frutash pylli, i lehtë për t’u përthithur nga lëkura