Tonik Mist SensoLift

L1,950.00

  • Per lekura shume delikate
  • Per lekura me kapilare te dukshem dhe tendence skuqjeje (couperose)
  • Efekt qetesuese dhe kunder skuqjes
  • Balancon pH