Krem fytyre RassodaLift

L4,900.00

  • Per fytyrë të thatë ose mature
  • Efekt lifting dhe antioksidues
  • Super hidratues
  • Falë përdorimit te përditshëm, lekura do të jetë më e ndriçuar, kompakte dhe me shkëlqim