Krem-maske SensoLift nate

L3,900.00

  • Per lekura te ndeshme me tendence skuqje dhe deskuamime
  • Per lekure me kapilare te dukshem
  • Efekt rigjenerues
  • Riekuilibrues dhe antioksidues